degustacje

Restaurant Week w La Maddalena: bo jedzenie to sztuka

poniedziałek, 31 października 2016
bataty

Polędwiczki w sosie śliwkowym podawane na purée z batatów

piątek, 28 października 2016
ciasta i wypieki

Szarlotka
najlepsza, na kruchym maślanym cieście

wtorek, 25 października 2016
czekolada

Galaretka kawowa na mleku migdałowym

sobota, 22 października 2016
lodziarnia

Spełnienie dziecięcych marzeń, czyli Gofrożki w Balduno

czwartek, 20 października 2016
bakłażan

Zapiekanka à la Musaka

wtorek, 18 października 2016
czekolada

Czekoladowo-waniliowy budyń z kaszy jaglanej ze śliwkami

sobota, 15 października 2016
recenzje

Otwarcie Taverny Akropolis

środa, 12 października 2016
chorizo

Jesienna sałatka na ciepło z dynią, jarmużem, figami, chorizo i migdałami

poniedziałek, 10 października 2016
recenzje

Restaurant Week w Pappatore: W tym szaleństwie jest metoda

piątek, 7 października 2016
awokado

Green smoothie bowl z młodym jęczmieniem

środa, 5 października 2016