Dania główne z ryb i owoców morza


Spaghetti z mulami

Sałatka nicejska
z grillowanym tuńczykiem
Halibut na purée ze szpinaku
z czarną soczewicą

Burgery z łososia
z grillowanym ananasem
Ośmiornica z młodymi
ziemniakami, fasolką
szparagową i pesto
pietruszkowym
Dorsz z sałatką na ciepło
z ziemniaków,  bobu, 
pimientos de Padrón
i chorizo

Leszcz ze szparagami
i czarną soczewicą



Czarne tagliatelle
z krewetkami

Łosoś na spaghetti
z rukolowym pesto


Dorsz z ziemniakami
i szpinakiem według
Josepha Seeletso

Stir-fry z makaronem
ryżowym i krewetkami


Quiche ze szparagami
i wędzonym łososiem


Makaron ryżowy ze
szparagami i pieczonym
łososiem

Łosoś w cieście francuskim
ze szpinakiem, podawany
z sosem beurre blanc

Dorada pieczona w soli
morskiej


Chrupiące kalmary



Mule w białym winie
z frytkami


Janssons Frestelse
szwedzka zapiekanka
bożonarodzeniowa

Pstrąg  łososiowy w
czarnym sezamie
i glonach nori

Grillowane rolady z łososia
w nori na musie z malin


Grillowany łosoś curry
z owocową salsą, podawany
z miętowym kuskusem

Grillowany łosoś z cytryną
i granatem oraz purée
z groszku i batatami

Grillowany łosoś w sosie
teriyaki z buraczkami
na rukoli

Pieczony pstrąg z sosem
muślinowym oraz zieloną
sałatka ze szparagów i fasolki

Krewetki po tajsku