Przekąski i przystawki

Krokiety z kaszanki w panko
z purée jabłkowym i salsą
z buraczków, mango
i ogórków kiszonych
Sajgonki z białą kapustą
i słodkim sosem chili



Podpłomyki gryczano-
kukurydziane z tapenadą,
fenkułem, pomidorami i fetą

Gryczane wrapy
z wędzonym łososiem,
szpinakiem i awokado
Empanadillas al horno
z tuńczykiem i zielonymi
warzywami
Zimowe maki sushi z ryżem
z kalafiora i słonecznika

Sakiewki z makaronem
buraczanym, fasolką
i kalarepą

Chrupiące kalmary



Belgijskie frytki



Pieczone bataty
z czarnuszką

Pizzerini, czyli mini pizze
w dwóch wersjach

Serowe paluchy z ciasta
francuskiego

Tapas z daktyli, gorgonzoli
i serrano

Tarteletki z konfiturą
z czerwonej cebuli

Gruzińskie bakłażany
z orzechową pastą