Kocham pracować i gotować z ludźmi dlatego po godzinach odklejam się od obiektywu aparatu oraz ekranu komputera i wpajam swoją miłość do gotowania innym, prowadząc warsztaty kulinarne oraz pokazy. Od lat stale współpracuję ze Studiem Kulinarnym Browar Mieszczański oraz ze Studiem Kulinarnym Cookiness we Wrocławiu, gdzie prowadzę kulinarne integracje dla firm oraz autorskie kursy gotowania. Realizuję także eventy online wraz z Von Quintus. Wcześniej prowadziłem również warsztaty w nieistniejącym już Burda Food Center.
Jeśli prowadzisz studio kulinarne i chciałbyś, abym poprowadził autorskie warsztaty w Twoim mieście, skontaktuj się ze mną poprzez formularz kontaktowy.
Aktualne warsztaty kulinarne
Aktualnie prowadzę swoje autorskie warsztaty z kuchni włoskiej – Pasta e basta, czyli najlepsze makarony z prowincji Emilia-Romania, koreańskiej – Kimchi i spółka – kuchnia koreańska dla każdego oraz meksykańskiej – Meksykańska fiesta w Studio Kulinarnym Browar Mieszczański we Wrocławiu. Bieżące terminy podaję poniżej. Możesz się na nie zapisać i poznać szczegóły, klikając przycisk Zarezerwuj.
Pokazy kulinarne
Cały czas aktywnie działam na terenie Wrocławia i okolic prowadząc pokazy oraz degustacje kulinarne podczas różnych imprez, m.in.: Vegan Food Festiwal, wrocławskich Pikników Miejskich, Festiwalu Europa na Widelcu, Pejzaży Qlinarnych Polanicy, a także w ramach akcji Gęsina na Świętego Marcina w Hotelu Medical Sensus w Polanicy-Zdroju i Wiosna w Formie w Centrum Handlowym Pasaż Grunwaldzki. Gotowałem również we własnej jednodniowej Roślinnej Restauracji Pop-Up Restaurant na Bazarze Smakoszy w Browarze Mieszczańskim oraz współorganizowałem piknik z Codzisw.menu w Hocki Klocki nad Wisłą w Warszawie.