
SKŁADNIKI
- 1 cały ananas
- 400 ml mleka kokoswego
- 100 ml rumu (u mnie Bacardi Gold)
- 1 łyżka cukru trzcinowego
- kostki lodu
PRZYGOTOWANIE
- Ananasa obierz, wytnij niejadalny środek, pokrój na mniejsze kawałki i przełóż do kielicha blendera. Wlej mleko kokosowe i zmiksuj, aż otrzymasz gładkie smoothie.
- Następnie wlej rum i wsyp cukier i wymieszaj na wolnych obrotach. Smoothie podawaj schłodzone z kostkami lodu (możesz je również zmiksować razem z ananasem).
6 komentarzy
Kusząca opcja na letniego grilla 😉
https://rankiemwszystkolepsze.blogspot.com/
Zdecydowanie! 😉
Cudowne połączenie, a że uwielbiam miksować na pewno skorzystam z propozycji 😉
Haha, to tak jak ja! Miksowanie ❤️
Na letnie wieczory…
będzie jak znalazł ?